Новата реклама на Apple: „Не се притеснявайте, та това е новият iPhone 12 с керамично покритие на екрана“

21
2402

На 25-ти март Apple публикува нова реклама на iPhone 12 с многозначителното име Fumble (непохватен опит – термин от американския футбол), с която се показва здравината на покритието Ceramic Shield – закаленото защитно стъкло на екраните на смартфоните от серия iPhone 12, което е подсилено с помощта на керамични кристали.

Клипът е заснет с характерния за Apple стил – доста оригинално с щипка хумор.

Според сюжета, момиче по време на телефонен разговор случайно изпуска своя смартфон iPhone 12 от ръцете си на земята, и прави няколко безуспешни и твърде странни опити да хване мобилното устройство във въздуха. Естествено, в крайна сметка телефонът пада надолу изцяло върху екрана си. След това момичето взема телефона и когато вижда, че на предния панел няма дори и една драскотина, продължава разговора сякаш нищо не е станало.

„iPhone 12 с Ceramic Shield. По-твърдо стъкло от закаленото стъкло на който и да било друг смартфон. Не се притеснявайте, това е iPhone“ – се казва във видеото публикувана в YouTube.

Това не е първата подобна реклама на iPhone 12, в която се набляга върху здравината на новото покритие.

Apple от своя страна подчертава, че покритието Ceramic Shield е най-доброто, което към днешен ден се предлага на пазара и с негова помощ шансът телефонът да се счупи при падане е четворно по-малък в сравнение с iPhone 11.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
21 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари