Нова информация за изскачащата тройна камера на OnePlus 7 Pro

2
366

Компанията OnePlus обяви, че на 23 април ще съобщи датата на официалната презентация на своите флагмански смартфони OnePlus 7 Pro и OnePlus 7. А днес при поредното изтичане на информация станаха известни характеристиките на основната камера на телефона OnePlus 7 Pro. Оказа се, че той ще има тройна основна камера, докато OnePlus 7 ще разполага с двойна.

Според тази информация, главният модул на задната камера на OnePlus 7 Pro е оборудван с 48 МР сензор. Той ще бъде допълнен от 8 МР сензор с телефото оптика с апертура F/1,4 и 3х оптично увеличение. Третият сензор ще има 16 МР резолюция с широкоъгълна оптика с апертура F/2,2. Същата конфигурация ще се използва и в модификацията OnePlus 7 Pro 5G, която както се вижда от името ще поддържа мобилните мрежи от най-ново поколение.

Очакванията са, че подобрената версия OnePlus 7 Pro, както и версията OnePlus 7 ще се базират на системата върху чипа Snapdragon 855 с осем Qualcomm Kryo 485 процесорни ядра с тактова честота до 2,84 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 640.

Според тези данни, камерата на модела Pro ще бъде изскачаща. Това ще даде възможност да се използва дисплей без прорез в екрана, който заема почти цялата площ на предния панел. Предполага се, че дисплеят ще работи с кадрова честота 90 Hz. Възможно е да има версии с повече оперативна памет.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
МирославБиткойн = Балон = Пирамида Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Тия изкарват по два телефона на година и се помислиха за Епъл. Даже повече важности си придават и от тях. На еди си коя дата ще съобщим датата, на която ще съобщим датата, на която ще съобщим датата, на която ще съобщим датата на премиерата на новия ни телефон. Сякаш целия свят тръпне от очакване, че ни сервират на час по лъжичка.

Мирослав
Мирослав

Имам голямо желание да видя и Huawei с изкачаща камера. Прореза колкото и да е малък, придава липса на функционалност у смартфон-а.

Успех на One Plus! Имат голям пазарен дял особено на китайският пазар.