Новата фамилия смартфони Pixel на Google, от второ поколение, се очаква да бъде допълнена с два нови модела с кодови имена Walleye и Taimen, техните най-характерни особености ще бъдат дисплея, заемащ целия преден панел и двойната основна камера. Информацията е на портала Phonearena, който цитира XDA Developers.

Според тази информация, Google Pixel 2 (Walleye) ще има 4,97-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела, процесор Snapdragon 835, 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и стерео говорители. Тук не се предвижда поставянето на стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Вторият смартфон с кодово име Taimen ще бъде по-мощен и по-скъп. Мобилното устройство ще има 5,99-инчов OLED дисплей, произведен от LG, с резолюция 2560х1440 пиксела с много тънки рамки както отляво и отдясно, така и отгори и отдолу. Taimen ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 835 и ще разполага с 4 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Както и при първото поколение Pixel телефони, задният панел ще има стъклено покритие, но за разлика от предишните модели, той ще бъде по-изящен, а скенерът за пръстови отпечатъци няма да е покрит със стъкло. Този смартфон ще има единична основна камера и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари