Нова реклама на Samsung на смартфони със сгъваеми дисплеи

0
252

В началото на 2017 година се очаква Samsung да анонсира първите два смартфона със сгъваеми дисплеи. Bloomberg съобщи, че единият от тях ще има 8-инчов екран, който в сгънат вид ще има размер 5-инча.

 

И двата дисплея ще имат не само гъвкави, но и сгъваеми OLED дисплеи. Първият модел ще може да се сгъва по средата, а за втория е известно, че ще има 8-инчов екран, който след сгъване ще става 5-инчов.

 

Водещият аналитик Ли Син-У на компанията IBK Securities от Сеул каза: „Новият продукт на Samsung е в състояние да промени правилата на пазара, при условия, че компанията предложи удобен графичен интерфейс“. Очевидно е, че Samsung подготвя страхотна иновация за новите си смартфони и по този начин може и да успее да привлече някои от потребителите на Apple.

Масовото производство на смартфони с гъвкави и сгъваеми дисплеи трябва да започне в началото на 2017 година. Основният проблем е да се създаде здравата пластмаса, покриваща екрана на дисплея, но изглежда Samsung е решил този проблем.

 

Според най-новата информация, проектът за проектиране и създаване на смартфони със сгъваеми дисплеи се нарича Project Valley. Предполага се, че новите устройства ще бъдат представени по време на изложението Mobile World Congress 2017 в Аризона.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за