Spotify тества редица възможни предстоящи и доста любопитни функции. Това научаваме от туитовете на наблюдателен потребител, който решава да сподели какво е открил. Една от новостите позволява да добавите собствена музика, намираща се на вашия Android телефон в Spotify. Ако разполагате с музика, която не е достъпна на стрийминг услугата, бихте могли да включите тези песни в музикалната ви библиотеката.

Друга промяна, която е забелязана, е преработения облик на библиотеката. Тя позволява на потребителите да прекарват пръст хоризонтално, за да виждат песни, албуми, плейлисти и др. Spotify също тества плейлиста с любимите изпълнения. Състояща се от любимите песни на потребителя, тази плейлиста ще се променя с времето, в зависимост от това какво харесва абоната.

Изглежда, че Spotify също тества функция „запазване за по-късно“, която позволява на потребителя да запамети подкаст и да го чуе по-късно.

Нито една от тези промени не официално обявена от Spotify засега, но е вероятно да ги видим на практика скоро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Илиян
Илиян

това със добавянето на собствена музика го има от 100 години. Ще е новост само ако го правят да се вижда и от другите потребители