Sony ще анонсира нов смартфон само след около седмица и сега компанията загатна за това, че въпросното устройство ще използва и напълно нов дизайн.

Въпреки, че японският гигант е един от най-активните Android производители и пуска нов високобюджетен модел на около шест месеца, дизайнът на апаратите до голяма степен остава непроменен. Правоъгълните и ръбати форми на телефоните на Sony всъщност са едно от нещата, които ги правят моментално разпознаваеми сред морето от модели.

Този нов смартфон обаче явно ще дойде и с напълно нова визия.

Вероятно наречен Xperia XZ2, той изглежда ще има извит гръб, което е важна ергономична функция, позволяваща телефонът да пасва по-добре в ръката ви и да достигате по-голяма част от дисплея с пръст.

Очакваме Xperia XZ2 да бъде с издължен и почти безрамков дисплей, както е модерно напоследък. За съжаление, тийзърът на Sony засега не ни казва нищо повече, но Mobile World Congress в Барселона започва след броени дни, така че скоро ще научим повече.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Цар Навуходоносор Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Цар Навуходоносор
Цар Навуходоносор

Sony така и не промениха дизайна и от бранд се превърнаха в някакъв посредствен производител на безлични смартфони. Започнаха като Ябълките да предлагат почти едни и същи продукти, но с нови по-високи цени и предимно хардуерни промени.