Новият елегантен и впечатляващ Honor 20 Moschino Edition се очаква през месец май

Новата модна линия на Honor със сигурност ще впечатли ценителите на модата и красотата

0
661

Партньорството на Honor с Moschino датира още от края на 2018 година, когато се състоя официалната презентация на смартфона Honor View 20 с участието на италианския бранд. А в началото на 2019 година генералният директор на компанията Джордж Дзао съобщи, че Honor започва съвместна работа с известната италианска модна къща Moschino. Новата модна линия на Honor със сигурност ще впечатли ценителите на модата и красотата.

Като резултат от партньорството, двата бранда се очаква да представят на 21-ви май новия моден смартфон Honor 20 Moschino, който ще има чантичка за телефона с дизайна на Moschino. Ще се предлага специален кейс, като и темата на смартфона също ще е съобразена с решенията на Moschino.

За разлика от миналата година, когато двата бранда също работиха съвместно върху Honor View 20, този път участието на Moschino е по-осезателно. Италианската марка е известна със своите смели и закачливи решения, като този път е неин изборът на материала и фината изработка на задния панел.

От публикуваните изображения става ясно, че преобладава предимно червеният цвят. Но както телефонът, така и чантичката ще се предлагат в различни цветове плюс допълнителни аксесоари. На тези първи изображения не се вижда дали новият елегантен смартфон на Honor ще има тройна или четворна камера, както е например при Huawei P30 Pro.

Любопитно е, че събитието в Лондон на 21 май ще е първия път, когато Honor ще покаже новия смартфон първоначално в Европа, а не в Китай.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за