Новият Мото G4 Plus не отстъпва на флагманите по качество на снимките

0
39
Днес едва ли някой ще се изненада от наличието на добра камера в своя смартфон. По-голямата част от преносимите устройства, включително таблетите и мултимедийните плейъри, като iPod, Ви позволяват да правите снимки с доста прилично качество. Разбира се, конкуренцията с флагманите, струващи 5-6 стотин долара едва ли е възможна. Влияние върху това разбира се оказва позиционирането и минималните разходи за производство.

Но за Lenovo явно това не е проблем. Благодарение на блогъра, криещ се под псевдонима PhotoTalkIndia, ние успяхме да видим от първа ръка необикновените фотоспособности на новия „бюджетен“ апарат Moto G. Въпреки далеч не нефлагманската си цена и ясния „суров“ софтуер, снимките излизат доста обещаващи и определено превъзхождат конкурентите в същата ценова категория.

Moto G от 4-то поколение с постфикса Plus е оборудван с 13-мегапикселов сензор и апертура 2.0, където размерът на всеки пиксел е 1,3 микрона. За постобработката на снимките отговаря фирмената Deep Trench Isolation технология, която предотвратява преминаването на цифров шум и артефакти при снимане в условия на слаба осветеност.

Стандартното приложение на камерата в моделите Мото G е допълнено с различни настройки, които позволяват ръчно да се настройва ISO и други показатели. Както следва от представените изображения, камерата на Moto G4 Plus разполага с отлично възпроизвеждане на цветовете и рязкостта, както и ефекта боке (размазване на задния фон), което само допълва неговото сходство с устройствата от по-скъпия сегмент.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за