Новият сгъваем смартфон на Samsung ще има 108 МР камера и 5х оптичен зум

0
521

В уеб пространството се натрупа много информация за това, че флагманската серия Galaxy S11, която трябва да излезе през 2020 година, ще има основна камера с резолюция 108 МР и петкратно оптично увеличение без загуби. Благодарение на това, новите мобилни устройства на Samsung ще бъдат едни от най-впечатляващите смартфони на пазара. Но сега се оказа, че Samsung ще постави същата камера и в своя нов сгъваем смартфон.

Авторитетното издание Bloomberg публикува вътрешна фирмена информация, според която южнокорейската корпорация, наистина планира да оборудва смартфоните от серия Galaxy S11 с камера с резолюция 108 МР и петкратен оптичен зум. Новият момент е, че ще бъде добавен нов сензор за дълбочината на рязкостта.

Изданието добавя, че новият сгъваем смартфон с гъвкав екран на Samsung ще има съвсем същата хибридна камера. Според тази информация, новият сгъваем смартфон ще бъде представен по същото време, когато ще бъде анонсиран и Galaxy S11.

Засега не е ясно, дали това ще бъде Galaxy Fold 2 или новият сгъваем смартфон на Samsung ще получи ново име. Но така или иначе Motorola Razr няма да остане единственият компактен сгъваем смартфон през 2020 година.

Преди десетина дни в бенчмарка Geekbench се появиха първите резултати от теста на един от моделите на серията Galaxy S11. От тези тестове стана известно, че мобилното устройство SM-G986B ще има 5G модем, процесор Exynos 990, 12 GB оперативна памет, като смартфонът ще се продава с предварително инсталираната мобилна операционна система Android 10.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари