Новият селфи-смартфон на Sony ще има предна LED светкавица

0
73

Вече знаем, че Sony се готвят да пуснат на пазара два смартфона – Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact. Говори се, че устройствата ще бъдат представени по време на изложението IFA 2014, макар че компанията все още не е потвърдила съществуването им. Интересното е, че, според информация, на която се натъкнахме днес, японците готвят още един смартфон, този път модел идеален за любителите на селфитата.

На този етап нямаме почти никакви данни за смартфона. Говори се, все пак, че ще се нарича Xperia C3 и че ще има предна LED светкавица, която ще ни позволи да си правим по-качествени и по-добре осветени селфита. Нямаме представа каква ще е разделителната способност на предната камера, но очакваме да е по-голяма от стандартната.

Според сайта Weibo, също така, телефонът ще има батерия с капацитет от 2500 милиампер часа. Същият сайт сподели и изображенията, които сме публикували тук, твърдейки, също така, че цветът на устройството ще бъде тюркоазен (както и се вижда).

Все още не е ясно какви ще са останалите спецификации на устройството, но за да привлече потребителите ще трябва да им предложи нещо повече от добра предна камера. Очаквайте допълнителни подробности веднага щом получим такива. Говори се, че телефонът ще бъде представен още утре, така че може и да не ни се наложи да чакаме толкова дълго.0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари