Новият смартфон на LG ще се казва Velvet и ще изглежда по този начин

1
655

Миналата седмица ви разкрихме намеренията на LG да представи нова серия смартфони с иновативен дизайн. Като цяло компанията се бе концентрирала изключително върху дизайна върху следващите си мобилни устройства, които трябва да се отличат в свят на визуално еднакви телефони. Сега вече имаме и официално наименование на серията, както и първи рендери според скиците, които компанията разкри.

Както виждаме, системата от камери на капака е подредена по големина и е вдъхновена от падането на капки дъжд. Смартфонът е оборудван с екран, на който ръбовете са заоблени както на задния корпус, и който има перфорация за селфи камерата в горния ляв ъгъл. Визуализациите бяха споделени от Ice Universe в Twitter. Те грубо представят скиците, предоставени от компанията, и може драстично да се различават от окончателния външен вид на LG Velvet.

LG сподели идеята за избирането на името на смартфона:

„Ние се отдалечаваме от алфанумеричните означения за сметка на по-познати и експресивни имена, които ще помогнат на потребителя да улови същността на устройството, проектирано според неговия характер и променящо се мислене“.

Относно характеристиките, не очаквайте най-мощния флагман, състезаващ се със смартфони като Samsung Galaxy S20 или OnePlus 8. Компанията бе споделила, че ще използва бюджетна SoC като Qualcomm Snapdragon 765 (която обаче ще има 5G). Идеята е, въпреки стремежа към безупречен дизайн, устройството да се предлага на атрактивна цена. LG все още не е споменала кога ще се състои дебютът на новия Velvet смартфон. Според корейския портал Naver, компанията подготвя специално събитие на 15-ти май.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари