Новият стилен смартфон Blackview A60 Pro може да се окаже убиецът на Redmi 6A

2
681

Всяка година на пазара се появява нов флагмански смартфон убиец, целта на който е да убие високите цени и за 2019 година това е Blackview A60 Pro. Този телефон дава много повече от Redmi 6A при една и съща цена.

Компанията производител обяви, че само за един ден са продадени 50 000 екземпляра Blackview A60 Pro. Това показва високата популярност на марката, която може да окаже влияние на господството на другите брандове. Вероятно вече сте се запознали с основните технически характеристики на A60 Pro тук и в другите технологични сайтове. Спецификациите и дизайнът са добри онлайн, но какво можем да кажем за случващото се в реалния живот? Нови официални фирмени видеа показват външния вид на A60 Pro, както и функциите, с които разполага.

Както можем да видим по-горе, дисплеят, капацитетът на акумулаторната батерия и паметта на A60 Pro са по-добри от тези на Redmi 6A. Новият A60 Pro е много по-изгоден за закупуване.

A60 Pro и Redmi 6A се базират на системата върху чипа Helio A22 (MT6761) с 4х процесорни ядра с тактова честота до 2,0 GHz. Поддържат се LTE честотните ленти и се предлага висока скорост в 4G мобилните мрежи. Освен това A60 Pro работи под управлението на операционната система Android 9 Pie, която предлага интелигентен интерфейс и осигурява плавен геймплей, с което използването на Android е издигнато на ново ниво. Смартфонът има и скенер за пръстови отпечатъци на гърба и поддържа технология за разпознаване на лицето. И още, налични са три слота за карти – за две SIM карти и една microSD. Тоест, и трите слота могат да се използват едновременно.

Захранването на A60 Pro се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4080 mAh, която е с 35% по-мощна от тази на 3000 mAh батерия на Redmi 6A и осигурява осезателно по-дълго време на автономна работа.

Ако A60 Pro ви е харесал, Blackview има специална оферта, предложена в официалния сайт на компанията. Сега можете да вземете този свръх бюджетен смартфон само за $68,99, като отстъпката е 24%. Продажбите от този тип приключват много бързо и ако искате да получите този съвсем евтин, но много добър телефон, трябва да побързате и да посетите официалния уеб сайт на компанията.


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Симеон
Симеон

MIUI не е операционна система…
Android 8.1 (Oreo), planned upgrade to Android 9.0 (Pie); MIUI 9.0
RedMi 6A има версия с 32 GB, 3 RAM

Кольо
Кольо

„Сега можете да вземете този свръх бюджетен смартфон само за $68,99, като отстъпката е 24%“
Ако цената си остане такава, наистина ще е убиеца на 6А, на 100% убиец, ако отстъпката бъде премахната, А60 Про няма да е убиеца на 6А, но може да вземе до 40% от пазара на Ксиоами, за този модел.