До официалния анонс на новите флагмански смартфони на Huawei остана една седмица и в Мрежата непрекъснато се появяват нови данни за тях.

Неотдавна се появи информация, че топ-моделът Huawei P20 Pro ще има тройна основна камера. А сега се появиха интересни данни за тяхната резолюция.

Уеб порталът winfuture.de, публикувал преди време официалните рендери на новите устройства, както и техните технически характеристики, представи нова информация. Според германското издание, конфигурацията на тройната камера на Huawei P20 Pro ще бъде 40 МР + 20 МР + 8 МР.

Двата сензора с резолюция 40+8 МР ще бъдат поставени в общ клъстър, като сегашните двойни камери. 40 МР камера ще дава 3х оптичен зум, подпомогната от 8 МР телефото камерата. Двете камери ще осигуряват 5х хибриден оптичен зум.

Третата камера е с резолюция 20 МР. Тя е с монохромен сензор, добавящ светлина и детайли на снимките. По подобен начин работят камерите в предишните поколения на Huawei.

Апертурите на трите обектива ще са в диапазона от f/1,6 до f/2,4. Освен това, Huawei възнамерява да анонсира и функцията Light Fusion – подобрени алгоритми за заснемане при слаба осветеност.

Предната камера ще е с резолюция 24 МР и ще разполага с опцията Light Fusion.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за