Новият ASUS ZenFone 6 може да се окаже потенциален бестселър

8
1575

ASUS продължава рекламната кампания на своя нов флагмански смартфон, който ще бъде официално представен на 16 май по време на специално събитие във Валенсия, Испания. От предишното рекламно изображение разбрахме, че екранът на този смартфон няма да има каквито и да били прорези и отвори. Сега се появиха и техническите характеристики.

ASUS ZenFone 6 се базира на системата върху чипа Snapdragon 855, светодиодният индикатор за уведомленията е поставен отгоре, а до USB Type-C пората е поставено стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

От дясната страна на устройството до регулатора на звука е поставен още един физически бутон, който може да се използва за стартирането на виртуалния помощник. От лявата страна е поставен слот за три карти – възможно е едновременното използване на две SIM и една microSD карти.

Освен това, ръководителят на маркетинговия отдел на Samsung Марсел Кампос публикува съобщение с помощта на морзов код. След дешифрирането се получава „LIGUEPARA 855-4813-5000 EFALECOMSTEPHANPANTOLOMEU EDUARDO CAMPOS SILVA“. Очевидно е, че цифрите 855 означават Snapdragon 855, 48 и 13 са резолюциите на основната и предната камери, а 5000 е капацитетът на акумулаторната батерия. При подобен капацитет ASUS ZenFone 6 явно ще предложи много дълга автономна работа.

Според базата данни на AnTuTu, ASUS ZenFone 6 ще има 6-инчов дисплей с резолюция 2340х1080 пиксела.

Ако ценовата политика на ASUS остане същата, новият телефон би се оказал хит на пазара.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
5 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
Станиславthe professormathurиБасиSatyr73 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Данчо
Данчо

Винаги съм твърдял, че Sony, LG, Nokia и Asus са най-подценяваните марки телефони, особено последните години. Изкарват невероятни флагмани, които в някои случаи превъзхождат многократно така наречените „големи играчи“ на пазара. Жалко, че не влагат толкова в реклама.

Станислав
Станислав

Голямата разлика… Миналата година излезе Asus Zenfone 5, след това излезе Lenovo Z5. Еднакви параметри само дето цената на Asus-а беше по две спрямо Lenovo-то. Тази година Lenovo ги изпревариха с техния Lenovo Z6 Pro. В момента цената на Lenovo Z6 Pro е $459.85, следователно Asus Zenfone 6 ще струва към $900.

Satyr73
Satyr73

900$ за това…? Никога!

иБаси
иБаси

Но ще ги дадеш за нагризаната ябълка с грозната вежда, налЕ?!

mathur
mathur

Тъпанари има много….

mathur
mathur

Ми купи си и фоня бе….

Станислав
Станислав

Не били $900 ами от $580 до $670 (за най-модел-а). Пак е скъп и то само с две камери.

the professor
the professor

на хартия всичко е супер, само дето е asus – ще има бъгав софтуер и проблеми с тъча и липса на каквато и да било поддръжка (точно както предните им дзенфони)…