Новият Huawei Mate 20 може да има стилус

1
926

Съвсем скоро Huawei ще представи няколко нови топ-смартфона от серията Mate 20. Днес в китайското уеб пространство се появиха няколко снимки от стендовете за презентацията. На тях се вижда, че до Mate 20 е поставен стилус, подобно на устройствата на Samsung от серията Galaxy Note. Стилусът явно ще се продава отделно.

Специалистите на Huawei едва ли просто така са добавили поддръжката на стилус. Най-вероятно този аксесоар ще даде възможност на смартфона да изпълнява нов вид задачи. Например да се пише с негова помощ или да се работи със специални приложения.

Презентацията на новите смартфони от серията Mate 20 е обявена за 16 октомври тази година, тоест утре. Според информацията към днешен ден, ще бъдат представени три мобилни устройства. Това са Mate 20, Mate 20 Pro и мистериозния Mate 20X. Последният се очаква да е най-големият от всички с масивен 7,2-инчов OLED дисплей, като пазарните анализатори считат, че той ще се нарича Mate 20 Porsche. Според слуховете, 20X ще има мощна акумулаторна батерия с капацитет 5000 mAh.

Mate 20 Pro се очаква да се базира на системата-върху-чипа Kirin 980, произвеждан чрез 7 нанометров технологичен процес. Каква точно е истината ще разберем след по-малко от един ден.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
асд Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
асд
асд

Ако не се побира в корпуса – няма смисъл.