Нови данни за Android 12 посочват вероятното име и потенциална премиера

2
822

Според нова информация, тази седмица можем да видим първата версия на Android 12. Той би трябвало да се нарича Android 12 Developer Preview. Той ще послужи като възможност разработчиците да се запознаят с новата платформа. Първо новият Android ще се появи на някои Google Pixel устройства.

Информацията идва от XDA Developers, като там се посочва, че поне работното заглавие на новия Android ще е Snow Cone

Това не значи, че когато операционната система се появи публично ще се казва така, но е някакво начало. Според данните, първите устройства в програмата ще могат да изтеглят ранната версия от 17-ти февруари.

Очакваме и връщане към „нормалността“ по отношение на графиците

Това ще рече, че очакваме първата публична бета версия на Android 12 да се появи през май или юни тази година. Ако всичко върви по план, тестът на готовата версия трябва да се състои през юли или август. Официалното пускане на Snow Cone след това ще се случи с премиерата на Google Pixel устройство. Като един добър вариант това да се случи са месеците август и септември.

Ако сте собственик на Google Pixel 3, 3XL или по-нов, то в един момент ще имате възможност да се докоснете до Snow Cone – предварителна версия за разработчици, бета версиите и предпремиерния завършен билд.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари