На 16 октомври, Huawei в Лондон ще представи новите си флагмански смартфони — Mate 20 и Mate 20 Pro. Известният инсайдер Roland Quandt публикува няколко снимки, на които се вижда модел с префикса Pro.

На тях се вижда, че почти цялата предна страна на устройството ще бъде заета от OLED екран с малко по-заоблени ръбове. Най-вероятно, диагоналът на екрана ще бъде 6,9 инча. В горната част на дисплея се намира прорез, в който е разположена системата за 3D сканиране на лицето.

На друг рендер, показващ Mate 20 Pro се виждат безжичните слушалки Huawei Freebuds 2 Pro. Последните може би ще бъдат анонсирани заедно със смартфоните. На него можете да забележите и устройство за безжично зареждане. Това означава, че новите слушалки и смартфони ще могат да поддържат тази технология.

Освен това, рендерите потвърдиха информацията за тройната основна Leica камера върху задната страна на Mate 20 Pro.

Сред останалите предполагаеми характеристики на смартфона се счита, че ще присъства процесорът Kirin 980, съвременна система за изкуствен интелект, грижеща се за подобряване на снимките, както и батерия с капацитет над 4200 mah с подобрени функции за бързо зареждане.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
МирославPrasko Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Prasko
Prasko

С този смотан крив дисплей отврат

Мирослав
Мирослав

Не одобрявам, че Huawei работи единствено с Amazon. За какво ми е този Shop Asistent, когато аз не съм купувал нищо досега от там. Ще бъда доволен, когато от няколко магазина ми предложи най – изгодната цена. Иначе съм доволен от телефона.