Когато стане дума за съвременен топ-смартфон от 2017 година, на практика всеки си представя телефон с напълно безрамков екран. Площта на тези дисплеи е голяма, без да се увеличават размерите на смартфона, с сравнение на по-предишните модели, което и красиво, и удобно.

Според неофициална информация, Xiaomi Mi Mix 2 ще бъде първият смартфон на този производител, с абсолютно безрамков дисплей. Днес в уеб-пространството се появиха изображения, потвърждаващи тези данни.

Според новите снимки, флагманският смартфон Xiaomi Mi Mix 2, действително ще има напълно безрамков дисплей в стил iPhone 8. Той заема цялата площ на предния панел, а само в горната част е направен малък прорез, в който са поставени предната камера, сензорите за автоматично блокиране на екрана и говорителя за разговори.

Отстрани са поставени стандартните бутони за заключване на дисплея и за регулиране силата на звука. Може да се каже, че задният панел е направен от закалено стъкло, а основната камера е двойна, като Xiaomi явно още не е решил дали да я разположи хоризонтално или вертикално.

В долната част на устройството се виждат USB Type-C порта, както и местата за микрофоните и стерео говорителите. Не се вижда стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. Презентацията на Xiaomi Mi Mix 2 се очаква през месец октомври.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за