Нови изображения на Huawei P30 и P30 Pro разкриват интересни подробности

2
1360

Еван Блас, който досега не е публикувал невярна и непроверена информация, публикува в своя Twitter акаунт нови изображения на смартфоните P30 и P30 Pro. Благодарение на това изтичане, може по-внимателно да разгледаме мобилните устройства.

Слуховете се потвърдиха: смартфоните ще имат дисплеи с минимални рамки около екрана, с малък полукръгъл прорез в горната част. Не се вижда скенер за пръстови отпечатъци, а това означава, че той най-вероятно е вграден в екрана.

Рендерите показват и интересни детайли относно фотографските възможности на новите телефони. При модела P30, под светодиодната фотосветкавица се виждат два неголеми сензора и най-вероятно това е комбиниран сензор за бързо и точно автоматично фокусиране. При P30 Pro се вижда много по-голям сензор и това очевидно е ToF за измерване дълбочината на сцената и за по-качественото прилагане на боке ефекта.

P30 и P30 Pro се различават и по разположението на светодиодната фотосветкавица. При първия модел тя е под камерата, а при втория е поставена отдясно на светкавицата. Освен това, P30 Pro е леко извит отстрани.

И двата смартфона нямат стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. На някои изображения се виждат безжичните колонки Sono и навярно по този начин Huawei намеква, че ще ги подарява.

Освен тези два модела, Huawei ще представи и трети. Това е по-евтиният P30 Lite. Всички подробности ще станат ясни на 26 март, за когато е обявена презентацията на новите телефони.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
АлексМирослав Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мирослав
Мирослав

Най-добрият и актуален!
Винаги налучкващ пулса на времето!
Благодаря, че когато вляза в сайта с Вас ми се повишава настроението!!

Huawei най-добрите!!

Алекс
Алекс

Тая куче марка отново копира.. Имам чувството, че си плащат на българските балъци от операторите да ги рекламират постоянно.