Нови качествени рендери на Galaxy S10

4
965

През втората половина на месец февруари трябва да се състои анонсът на флагманския смартфон Samsung Galaxy S10. Известно е, че ще има три версии, като двете от тях ще бъдат от най-висок клас. Днес PhoneArena публикува нови изображения на мобилното устройство, които дават представа за външния вид на телефона два месеца преди презентацията.

Според изтеклата към днешен ден информация, Samsung Galaxy S10 ще е оборудван с 6,1-инчов Super AMOLED дисплей с 2К+ резолюция, като габаритните размери са 148,9 х 70,9 х 7,8. Обикновеният Galaxy S9 е с размери 147,7 х 68,7 х 8,5 милиметра.

Plus версията се очаква да има 6,4-инчов sAMOLED с 2К+ резолюция. Корпусът на този модел е направен от стъкло и метал, а габаритните размери са 157,7 x 75 x 7,8 милиметра.

Очаква се Galaxy S10 да има тройна основна камера, а задният панел да е направен от закаленото стъкло от най-ново поколение Corning Gorilla Glass 6. От дясната страна е поставен бутона за захранването, а отляво – стандартното управление на звука плюс допълнителен бутон за използването на гласовия помощник Bixby.

Предната камера на Plus версията също ще е двойна с поддръжката на боке ефекта. По всичко личи, че Samsung Galaxy S10 ще бъде един от най-технологичните смартфони на 2019 година, който въпреки USB Type-C порта ще има и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
RedhornEmoДаниел ДесподовБиткойн = Балон = Пирамида Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

„По всичко личи, че Samsung Galaxy S10 ще бъде един от най-технологичните смартфони на 2012 година“

Пак пътуваме напред назад във времевия континуум.

Даниел Десподов
Даниел Десподов

ОК, благодаря

Emo
Emo

Нещо за батерията?

Redhorn
Redhorn

Този път за торбата с пари,2-та литра кръв и един черен дроб Samsung са приготвили и прорез и рамки.
Тоест една крачка напред и две и половина назад.
Поредният флагман на Samsung който продължава да бъде без истински безрамков дисплей.
Реалните иновации в моб.тел.с всяка година стават все по-дребни и незначителни респективно на цените и зверската алчност на 90% от компаниите.