Нови подробности за Phone 7: заснемане на 4K видео с 60 fps, нови цветове на корпуса и бутон Home с Force Touch

0
90

Утре Apple организира специално мероприятие, посветено на новото поколение смартфони iPhone. Ден преди официалния анонс Tinhte съобщи нови подробности за новите флагмани на корпорацията.

 

Това е виетнамски уеб-портал, който съобщи, че разполага с един брой работещ iPhone 7. Оказа се, че новите смартфони на Apple ще имат камера със значително подобрени възможности. Така например, новите флагмани ще могат да заснемат 4К видео при скорост 60 кадъра в секунда. Тази възможност е валидна както за iPhone 7 Plus с двойна камера, така и за стандартния модел с единична камера. Сегашният iPhone 6s поддържа 4К при честота 30 кадъра в секунда.

Да не забравяме, че 4К видеото заема голям обем дисково пространство. При 60 fps, размерът на заснетото видео се увеличава двойно. Може би това е причината Apple да инсталира в новите iPhone постоянна памет с размер 32, 128 и 256 GB.

 

Появи се и информация за нови цветове на корпуса на iPhone 7. Сегашния Space Gray ще бъде заменен с два нови – черният Dark Black и гланцираният черен Piano Black, който успешно имитира цвета на скъп роял.

Сред другите нововъведения, изброени от виетнамското издание са класът на защита IPX7 и гумено уплътнение за слота за microSD карти. Потвърди се, че бутонът Home ще бъде чувствителен към силата на натиск и ще поддържа технологията Force Touch.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари