3.8 C
София

Нови проблеми около iMessage на Apple

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.

Тези, които вчера са опитали да боравят с iMessage на Apple не са имали късмет. Според официалната страница на технологичния гигант услугата за съобщения за iOS и Mac OS се е сблъскала с неочаквани проблеми в продължение на 40 минути вчера по обяд.

В Twitter обаче продължават оплакванията на част от потребителите, така че явно Apple не са си свършили изцяло работата.

Според данните на 9to5Mac близо 30% от всички използващи iMessage не са имали тази възможност по време на проблемния период. Когато съобщението е било написано и изпратено, те просто са получавали като отговор от своите устройства „Не е доставено”.

Apple представи iMessage като част от iOS 5 през 2011-та година, предлагайки на използващите iPhone, iPod и iPad възможност да комуникират един с друг безплатно чрез интернет връзка.

От тогава насам обаче приложението многократно се сблъскваше с най-различни проблеми. През септември, октомври и ноември iMessage на няколко пъти потъмняваше, а по едно време през април дори спря да функционира за редица потребители.

Кое причинява тези проблеми все още изглежда е загадка за Apple.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини