Нови рендери на Honor 20 намекват за IPS дисплей

0
524

Съвсем скоро трябва да се състои анонсът на смартфоните от флагманската серия Honor 20, които се очаква да бъдат по-достъпни аналози на Huawei P30 и P30 Pro. Новите мобилни телефони ще имат мощен хардуер, а китайският производител акцентира върху възможностите на техните камери. В Глобалната мрежа вече се появиха официалните рендери на Honor 20, които потвърждават наличието на четворна камера.

Изображенията публикува блогърът Ишан Агарвал (Ishan Agarwal), който последно време започна често да публикува вътрешна информация. Той заяви, че това са официалните рендери на Honor 20 от рекламната кампания на Huawei. Според тази информация, Pro версията изглежда по съвсем същия начин, като единствената разлика е в по-различното разположение на основната камера и на светодиодната фотосветкавица. В базовия вариант четвъртият оптичен сензор е изнесен извън пределите на блока с камерите, а в фотосветкавицата се намира в този модул. При Honor 20 Pro това е точно обратното.

Тези дни няколко уеб ресурса съобщиха цената на новите мобилни устройства. Според тези данни, началната цена на Honor 20 ще бъде $390, а началната конфигурация на Honor 20 Pro ще струва $535.

Потребителите се опитват да отгатнат, от какво е икономисал Huawei, за да постигне тези по-ниски цени. Оказа се, че най-вероятната причина е дисплеят. По всичко личи, че в Honor 20 и Honor 20 Pro вместо OLED, ще се използват IPS дисплеи. А рендерите показват че скенерът за пръстови отпечатъци е поставен отстрани.

Презентацията на Honor 20 и Honor 20 Pro е обявена за 21 май и вече традиционно ще се състои в Лондон.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за