Нови смартфони от Nokia идват на 6 юни

2
1596

Популярният уеб портал Nokiapoweruser съобщи, че компанията HMD е обявила, че на 6-ти юни тази година в Италия ще се състои „глобално“ събитие, на което ще бъдат представени нови смартфони. Поканата не разкрива много, но самата дума „глобално“ подсказва, че ще бъдат анонсирани съвсем нови смартфони Nokia, а не Nokia 9 PureView и Nokia 9 PureView, които бяха показани в Индия.

Всъщност, напълно е възможно компанията HMD Global да представи смартфона Nokia 2.2, известен и като Nokia Wasp. Очаква се това да стане на 6-ти юни, понеже той бе сертифициран в Индия и на някои други пазари.

Много потребители се надяват да видят модела Nokia X71, известен още като Nokia 6.2 и е напълно възможно той да бъде представен именно на това събитие, обявено за 6-ти юни тази година.

Наскоро излезлият сертификат на FCC вече разкри, че Nokia Wasp ще има 3 GB оперативна памети и 32 GB флаш-диск. Близо до диаграмата на антената се вижда, че височината на Nokia Wasp е 145,96 мм, а широчината – 70,56 мм.

Да си припомним, че преди две седмици Qualcomm и HMD подписаха патентни договори за 5G. Очаква се тези споразумения да ускорят реализирането на плановете на HMD Global за предлагането на пазара на нови 5G смартфони с марката Nokia.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палустиниец
Палустиниец

Ехааа, супер
Ще дойдат на крака 🙂

Kristian
Kristian

Най_големите боклуци. От опит го казвам. И служебен евтин имах и флагмана им! Само хардуерни проблеми съм имал иначе, откъм софтуер като на другите! Препоръчвам да се избягва тази марка!!!