Нови снимки на iPhone 5S в „златен“ корпус

5
34

Нов информационен теч отново ни показва минималния брой разлики между iPhone 5 и iPhone 5S. Въпреки, че снимките може и да са фалшиви, слуховете, че iPhone 5S няма коренно да се различава от предшественика си ги има от дълго време. Освен това наскоро стана ясно, че Apple забавя пускането на iPhone 5S, тъй като възнамерява да увеличи размера на екрана му, но дали това ще бъде точно тази версия или ще има „обичайна“ и такава с по-голям екран за сега не е точно съвсем ясно.

Всъщност, гледайки златистият цвят на корпуса на смартфона, ни кара да си мислим, че тези снимки може и да не са фалшиви.


Днес на китайския сайт Weibo се появиха снимки с предполагаемия златист iPhone 5S. Всъщност наличието на такава версия не е изненадваща и е напълно логична, имайки предвид, че вече съществува iPhone 5 със златист корпус. Някои от феновете на ябълковите“ джаджи реагираха по различен начин на тази версия, като едни я приеха добре, други бяха разочаровани.


Общо взето, снимките изглеждат доста реалистични. На тях се вижда iPhone 5S, разположен върху бял iPhone 5 и с просто око се вижда, че те се различават само по размера на дисплея. По принцип, характерното за китайските източници е това, че както поднасят интересна разсекретена информация, така тя може да бъде и доста фалшива. В този ред на мисли, по-добре е да се отнасяме към по-горната информация с лек скептицизъм.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

Ммм, този цвят на снимките не е златист..Съвсем определено.

sliderum
sliderum

На мен пък някак си зеленее…В един цвят, обикновено демонстриращ, не съвсем „здравословна“ симптоматика 🙂

П.П. Разбира се, може просто снимката да е под кофти ъгъл, на кофти осветление, или нещо друго недоизпипано.

Producenta
Producenta

Май ще си продължават тенденцията… Все по-голям и по голям 😀 😀 без никакви други разлики

Mitaka158
Mitaka158

хммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм мяза на предната страна на HTC One без дисплея