Нови снимки преди анонса на Moto G4 Plus

0
8
След няколко часа представители на компанията Motorola Mobility, която от 2014 г. принадлежи към известните на всички Lenovo, ще представят нови устройства. Ако се вярва на изтеклата информация и слухове, то това ще са Moto G4 и Moto G4 Plus. Трябва да се отбележи, че посочените по-горе имена на устройствата бяха сформирани в резултат на данни от инсайдери и здравия разум, но до момента не бяха потвърдени.

За щастие обаче, всичко това вече е зад гърба ни. Днес ще се запознаем с новите снимки, които ще свидетелстват за дизайна на устройството, името му и дори опаковката му. Като се има предвид близостта на презентацията, не бива да има никакви съмнения в истинността на публикуваните снимки.

Както съобщават представители на ресурса phonearena, броят на представяните днес снимки е общо четири. На две от тях се вижда опаковката на смартфона, а на останалите две — самият смартфон (ние разполагаме само с три). Между другото, дизайнът на устройството на тези снимки изглежда много по-хубав, отколкото на рендерите, публикувани по-рано.

Според данните от многобройните течове, смартфонът ще получи 5.5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, 16-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера, както и 2 или 3 GB оперативна памет. Също така не може да не споменем и батерията, която е с капацитет 3000 mah, а също така присъства и скенер за пръстови отпечатъци, разположен във вътрешността на бутона „Дом“ под дисплея на устройството.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за