6.7 C
София

Нови течове за Samsung Galaxy S11 Lite показват впечатляващи характеристики

Най-четени

Наскоро стана ясно от слухове, че Samsung работи над Galaxy S10 Lite или Galaxy S11 Lite – мистериозен смартфон, носещ кодово название на модела SM-G770F, а сега имаме малко повече подробности за това какво вероятно представлява.

Забелязан в Geekbench 5 от SamMobile, телефонът има чипсет Snapdragon 855 и 8GB RAM. Процесорът към момента е най-високият модел от серията Snapdragon и е същия, който се използва във всички флагмани на 2019 г. с Android, включително и в гамата Galaxy S10 за пазара на САЩ. Количеството RAM памет от своя страна също е впечатляващо и отговаря на базовата версия на Samsung Galaxy S10e.

Освен това този телефон е посочен като работещ с Android 10 и постига едноядрен резултат от 742 точки на едноядрения тест и 2 604 точки на многоядрения. Тези резултати го привеждат в съответствия с останалата част от гамата Galaxy S10 и дори с гамата Galaxy Note 10.

10 или 11?

Има достатъчно доказателства за този телефон, които подсказват, че той вероятно е истинско устройство, а не само интернет легенда или концептуален модел. Но дали това е Galaxy S10 Lite или Galaxy S11 Lite (или нещо изцяло друго) все още е голям въпрос.

Все пак, повечето налична информация ни навежда над Samsung Galaxy S11 Lite. Номерът на модела предполага, че е част от гамата Galaxy S, но идва толкова дълго след останалите модели от серията S10, а Galaxy S10e всъщност вече отговаря на „Lite“ версия на базовия модел, за това би било доста странно това да е S10 Lite.

От друга страна обаче, тъй като Samsung Galaxy S11 ще бъдат моделите на 2020 г., очакваме в тях да се използва Snapdragon 865 в регионите, където Samsung не използва собствените си процесори, така че и тук не сме сигурни.

Във всеки случай, скоро ще придобием по-добра представа какво точно ни очаква. Ако това е Galaxy S11 Lite, тогава вероятно ще се появи на пазара като част от тази гама в началото на 2020 г., а ако е част от Galaxy S10, то би трябвало да стане факт до края на годината.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини