Нови течове потвърждават Samsung Galaxy S20

2
558

Остава по-малко от месец до следващото голямо представяне на смартфони на Samsung, на което традиционно както всяка година, южнокорейският гигант ще представи следващите си модели от топ клас. Серията Galaxy S се превърна в наистина легендарна и според поредица от независими проучвания, те са единствените смартфони, които потребителите по света разпознават почти толкова добре, колкото iPhone. През годините свикнахме моделите да следват числовата последователност и беше лесно да се досетим как ще се нарича следващият модел на компанията. Но тази година се появиха много слухове, че следващият флагман на Samsung няма да продължи тенденцията и от компанията са решили да скочат с 10 единици нагоре – току-що изтече нова информация, която потвърждава, че моделите, които ще видим на 11 февруари на специално събитие в САЩ, ще се казват Samsung Galaxy S20.

Разработчиците от форумите на XDA публикуваха изображения в неделя на телефон с брандиран надпис „Galaxy S20 Plus“, който би следвало да бъде разширеният модел на марката и предполага за съществуването на стандартен Galaxy S20. Всички очакват Samsung да представи най-малко два нови модела на 11 февруари на своето събитие Unpacked в Сан Франциско. Очаква се компанията да разкрие и втория си сгъваем смартфон, за чието име отново има дебати – има шанс той да се нарича Samsung Galaxy Bloom.

Разработчиците от форумите на XDA съобщават, че изображенията показват смартфон с по-малки рамки около дисплея в сравнение с последния Galaxy S10 и 2.5D екран вместо обичайното стъкло с извити ръбове. Samsung не са отговорили на искането на коментар от CNET.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари