Новото обновяване MIUI 12 води до непрекъснато рестартиране на Redmi Note 8 Pro

3
3759

Притежателите на популярния смартфон Redmi Note 8 Pro започнаха да съобщават за сериозни проблеми след инсталирането на обновяването MIUI 12, което при редица потребители доведе до непрекъснато рестартиране на мобилното устройство. По-точно, това се отнася за европейския модели на Redmi Note 8 Pro и обновяването на фърмуера версия V12.0.3.0.QGGEUXM.

Обновяването MIUI 12 за европейските версии на смартфона Redmi Note 8 Pro започна да се разпространява преди около десетина дни. Но сега стана ясно, че фърмуерът V12.0.3.0.QGGEUXM предизвиква сериозни проблеми при притежателите на тези смартфони, което се оправя единствено чрез нулирането на устройството до заводски настройки. Препоръчва се потребителите на този смартфон засега да се въздържат от инсталирането на обновявания за фирмения потребителски интерфейс на компанията.

Някои притежатели на Redmi Note 8 Pro показаха видеа, които демонстрират по какъв начин техният Redmi Note 8 Pro директно замръзва докато се използва. Други потребители показаха как мобилния телефон още с включването се рестартира и това рестартиране продължава безкрайно.

Друг потребител отбеляза, че не е успял да реши проблема нито с помощта на Mi Tools, нито чрез Mi PC Suite, като пълното нулиране на мобилното устройство се е оказал единственият вариант за нормалното използване на смартфона. Само че тази процедура води до загуба на данните. Ето защо не е желателно да се рискува и е по-добре да се изчака пристигането на следващата версия V12.0.3.0.QGGEUXM.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари