Потребителите на това приложение за операционната система Android получиха дългоочаквана възможност, която изглежда че би трябвало по принцип да присъства. Популярната пощенска програма вече дава възможност директно в приложението да се сменя потребителската информация в Gmail акаунта.

Вече е възможна смяната на паролата, настройка на защитата и безопасността, на конфиденциалността и т.н. Това изглежда очевидно, но досега за тази цел трябваше да се отваря Gmail в браузъра на персоналния компютър.

Ако тази възможност все още я няма, необходимо е да се посети онлайн магазина за приложения Google Play и да се инсталират достъпните обновявания чрез иконката Update. След това за достъп до новите настройки в приложението Gmail за Android е необходимо в настройките (Settings) да се избере желания имейл адрес и да се кликне върху My account.

Новото обновяване въвежда промени и в жестовете. Сега, след жеста за изтриване или архивиране на имейла се е появила възможност за отмяната на това действие.

Описаните по-горе възможности са валидни за приложението Gmail за Android версия 7.8. Засега подобна възможност за операционната система iOS няма.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари