OUKITEL K7 е четвърто поколение смартфони на OUKITEL с мощни батерии. Телефонът бе анонсиран преди месец и е оборудван с 10 000 mAh акумулаторна батерия.

След една седмица започват предварителните продажби на с незабавна доставка. Хардуерът на K7 е малко по-слаб в сравнение с K10, но дизайнът и софтуерът са значително подобрени. А днес бе публикувано видео, показващо нови подробности за този интересен смартфон.

Въпреки че това е един от най-ефективните и икономични смартфони с 10 000 mAh батерия, OUKITEL по никакъв начин не компрометира качеството и производителността. OUKITEL направи голям брой тестове, изследвания и промени, за да осигури високо качество, гъвкавост и производителност. Ако сравним с K10000 от първо поколение, ще се убедим. колко голямо е подобрението.

По отношение на дизайна, опростените меки линии заменят ъглите. Рамата е метална, а текстурата на задния панел имитира естествена кожа. При софтуера е направена специална оптимизация на камерата, която сега прави качествени снимки, независимо дали в ярък слънчев ден или през нощта при съвсем слабо осветяване на сцената. Това е навярно най-добрата камера при всички смартфони с 10 000 mAh батерия.

Упълномощен ритейлър за предварителните продажби на OUKITEL K7 е интернет магазинът Banggood. Цената на смартфона е $179,99, но Banggood предлага редица приятни бонуси по време на предварителните продажби. Можете да се абонирате за тези предложения в официалната уеб-страница на Banggood.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за