Ново изтичане показва, че Galaxy S10 ще има криптовалутен портфейл

6
3375

Популярният дизайнер Бенджаминс Гескин, който често представя вътрешна информация, публикува в своята страница в социалната мрежа Twitter реални снимки на стандартната версия на смартфона Galaxy S10, който още не е анонсиран.

Новите снимки дават възможност още веднъж да оценим дизайна на предния панел на новия смартфон на Samsung, оборудван с Infinity-O дисплей с много тънки рамки и малък отвор за предната камера. Но интересното е друго.

веВъпреки че криптовалутната треска отмина и вече интересът към цифровите пари не е така голям, като през 2017 година, редица производители сега започнаха поддръжката на блокчейн технологията. В края на миналата година на пазара излезе блокчейн смартфонът HTC Exodus 1, но не стана популярен. Сега става ясно, че Galaxy S10 също ще предложи на потребителите криптовалутен портфейл. По-точно, това е фирмената блокчейн услуга Samsung Blockchain Keystore за безопасно съхраняване на криптовалута, токени и друга чувствителна информация. На екрана на включения Samsung Galaxy S10 е вижда програмен прозорец, показващ именно услугата Samsung Blockchain Keystore.

Да си припомним, че през месец октомври миналата година Samsung регистрира търговската марка Blockchain KeyStore, като в описанието спомена софтуер, смартфони и други мобилни устройства. Тази функционалност спокойно може да бъде игнорирана, но за феновете на криптовалутите тя може да се окаже много полезна.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
5 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
Cambridge AnalyticaкламеAxOxCambridge AnalyticaТара Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Тара
Тара

Абсолютно безполезно е! Неоправдано изкуствено завишени продажни цени и то без ДДС!

Cambridge Analytica
Cambridge Analytica

Не разбра ли, че този продукт НЕ Е за теб? Самсунг променят аудиторията, същото го прави и Шиоми. Това, че ти вече не си им целева група, тях не ги интересува. Oppo и другите също навремето направиха този завой. Видя се, че много хора ползват дори телефона си като основен компютър, дори подрастващите, и те са готови да дадат повече пари. Имаме световна инфлация, както и пик на икономическия ръст, нормално е цените да се повишават. Това, че ти нямаш ръст, че ти не можеш да си го позволиш и че ти не си им тяхна целева група, НЕ Е… Виж още »

кламе
кламе

Доколкото успявате да четете, продуктът ще е предоставен уж за всички, но крайният резултат би показал, че не е за всички, а за съвсем малко хора, в началото на 2020 година финансовите показатели ще са негативни, а продажбите още по-свити. 😉

AxOx
AxOx

@Тара, @Cambridge Analytica = статията не коментира нито цените, нито кой какво може да си позволи. Моля, пишете коментари за статията. За мен лично криптовалутите завлекоха много хора и защото са анонимни са цел на престъпници. Криптовалутата ще има бъдеще, като спре да е анонимна и има прозрачност. Тук идеята не е анонимността, а начина на банкиране и алтернативността на съществуващите пари…това беше иновативното, а иначе криминалетата веднага видяха начин да перат пари и вършат нелегална дейност. Самсунг въвежда това, но се чуда, как техния портфейл се конвертира със същестуващите криптовалути, защото не е важното да я имаш, а дали… Виж още »

кламе
кламе

ЧудЯ, софчанлии не се научихте, че има буква и звук „я“!

Cambridge Analytica
Cambridge Analytica

Прочетох ти само първото изречение, пиша на онзи горе, не за статията.