Преди няколко седмици в САЩ, Европа и Китай започнаха продажбите на смартфона OnePlus 6 със стъклен корпус и оптична стабилизация на камерата. Но някои функции липсваха и в края на тази седмица китайската корпорация ги добави с едно мащабно обновяване.

OnePlus добави портретен режим за предната камера. Така стана възможно заснемането на автопортрети с размиване на задния фон. Ефектът боке се осъществява с помощта на специални алгоритми с машинно обучение.

Новият фърмуер променя начина на изобразяване на заряда на акумулаторната батерия. Сега той се показва и в проценти. Новият ъпдейт подобрява качеството на аудиото. Добавен е режим „Не ме безпокойте“ и е оптимизирана консумацията на електрическа енергия от акумулаторната батерия.

Имаше оплаквания, че новият смартфон не работи стабилно при използването на две SIM-карти. Новият фърмуер оправя и този проблем, и неговото инсталиране е силно препоръчително.

Обновяването за OnePlus 6 вече се разпространява по безжичен път в Европа, САЩ и Китай. Производителят подчерта, че няма кака всички смартфони да бъдат обновени наведнъж и процесът ще продължи няколко дни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за