Ново приложение за навигация предлага умни функции, които липсват дори в Google Maps

1
1032

За iPhone излезе едно ново приложение за навигация, което се казва Nexit. В момента се разработва версия за Android. От ден 1 то може да се окаже сериозен конкурент на приложения като Waze и Google Maps.

Предимството, с което приложението се рекламира на потребителите е, че ще предоставя на шофьорите само нужната информация. Също така предлага система за детайлна персонализация на маршрута, включително и на спирките по него.

Например, ако търсите определен тип хотел или ресторант, Nexit ще помогне. Също така ще следи цените на горивата по бензиностанциите, за да имаме представа къде ще зареждаме за всеки маршрут и колко би ни коствало това.

Ускорява планирането на пътувания и позволява да се наслаждаваме повече на карането и самия път

Решен е и проблемът, когато приложения за навигация като Google Maps и Apple Maps показват бензиностанции и като цяло обекти на екрана, но те всъщност не са на нашия маршрут. В Nexit ще може да въвеждате и условия, които да покриват обектите, които търсите.

Крайният резултат е хубава карта, с начертан маршрут и нищо излишно и разсейващо по нея.

Не можах да сваля приложението, тъй като ползвам Android телефон, но при първа възможност ще го тествам, за да разбера какви възможности предлага за нашите географски ширини. За сега се знае, че пълната функционалност се поддържа за САЩ.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари