Ново приложение позволява на OnePlus One да прави 50МР снимки

1
34

Компанията OnePlus успя да постигне нещо наистина интересно със своя OnePlus One, пускайки висококачествен смартфон на доста привлекателна цена.

Както журналистите, така и потребителите останаха доволни от апарата, а сега вече има възможност той да получи още едно интересно подобрение, което в случая касае неговата камера.

Става въпрос за мод, разработен от ентусиастите от форумите на XDA, който използва интерполация, за да позволи на камерата да прави снимки с 50МР, подобрявайки значително капацитета на 13МР камера, която е част от хардуера на смартфона.

Новата технология дебютира най-напред на Oppo Find 7 и Find 7a и е част от Color OS ROM, но сега е портната като отделно приложение за CyanogenMod 11S, с който работи OnePlus One.

Освен това модът добавя важни допълнителни функции като опция за HDR видео запис, burst shot, запис на видео на забавен каданс, опция за паузиране и възобновяване на записа и др.

За повече подробности, както и за да свалите .apk файла, може да посетите темата в XDA. След инсталацията, потребителите трябва да инсталират и няколко плъгина, които също са налични на страницата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари