Дали това е грешка в хардуера или в софтуера, засега не знае и Apple. Корпорацията вече започна собствено разследване.

Притежателите на юбилейния смартфон Apple iPhone X се сблъскаха с нов неизвестен досега проблем. Авторитетното издание The Financial Times съобщи, че някои потребители не могат да отговарят на позвъняванията – сензорният екран не се събужда и отказва да работи по време на позвъняването на отсрещната страна. Засега не е известна причината за този твърде неприятен ефект, а Apple вече разследва случилото се.

Според The Financial Times, броят на пострадалите непрекъснато расте, увеличават се и жалбите в официалния форум за техническа поддръжка на Apple. Засега никой няма идея на какво се дължи това. Според отзивите, връщането на айфона към заводските настройки премахва дефекта, но след известно време, той отново се появява. Замяната на iPhone X с нов не решава изцяло проблема и той отново започва да се проявява.

Всеки път, когато се опитам да отговоря на позвъняваме, моят iPhone X звъни, но екранът се задейства след 6-8 секунди“ – казва един от потребителите. Други потребители споделят, че пропускат редица телефонни разговори, а това е изключително дразнещо.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари