Нов теч на информация разкри последната тайна на Apple за iPhone 12?

4
2625

Очакваме в средата на октомври Apple да покаже новата серия iPhone 12 смартфони, а дни след това да започнат и продажбите. Това ще е първата година, в която компанията представя устройствата толкова късно. Но за това има ясни причини.

Последните изтичания сочат, че премиерата ще е на 13 октомври, вторник, с предварителни поръчки стартиращи три дни по-късно – в петък

Директните продажби пък се очакват на 23 октомври, за две от устройствата. За другите две ще изчакаме още няколко седмици. До сега всички описвахме очакваните смартфони като iPhone 12, без Apple да са обявили името на серията.

Според нов теч на информация, именно така ще се наричат новите смартфони на компанията, които ще са и четири на брой

Стават ясни и конкретните наименувания на всеки модел. Това, което обединява, четирите устройства е, че те ще донесат голяма промяна в дизайна. Всичките ще имат метално шаси, подобно на това в iPhone 4/4s  и настоящите модели iPad Pro. Всички модели ще имат OLED екрани и 5G свързаност. Заради това ще пропуснем „11s” и ще отидем направо на „12“.

На изтекла снимка виждаме етикети за кейсове със съответната информация, произлязла от @duanrui1205 и цитирана от BGR

Три от устройствата ще са директни наследници на смартфони от миналата година – iPhone 12, 12 Pro и 12 Pro Max. Първите два модела ще са с размер на екрана от 6.1 инча, докато Pro Max ще се похвали с по-голям 6.7-инчов дисплей.

Четвъртият модел е най-интересен. Той е описан с 5.4-инчов екран и ще се нарича iPhone 12 mini, споделено и в друг теч на информация. Това ще е компактният смартфон, който много хора чакат от години.

Малката версия ще има същия хардуер като останалите телефони, съответно няма да изостава по производителност. Ще има и 5G свързаност.

Много трудно е да се потвърди с точност конкретната информация. Вероятно е стикерите да са предназначени за официални iPhone 12 аксесоари, които Apple ще продава в магазините си. Винаги има шанс да са фалшиви. Това, което подсилва информацията е, че същият източник през миналия месец изкара ръководството към iPad Air, което се оказа достоверно.

От MacRumors отбелязват, че Apple използва чисто нови номера на моделите за тези предполагаеми аксесоари

Все още не е ясно и очакваме да разберем кои устройства ще са налични за предварителна поръчка в средата на октомври. В някои доклади се посочва, че това ще са двете 6.1-инчови версии. В други се посочва, че iPhone 12 mini и iPhone 12 ще са тези две устройства, докато Pro-та ще се появят през ноември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари