Нов филтър в Play Store помага да внесете ред в приложенията си

0
3

Ползвайте един Android смартфон достатъчно дълго и вероятно ще натрупате доста приложения, които не ползвате. Някои от тях стоят на телефона и заемат място, други са премахнати, но остават в профила ви в Play Store.

За щастие, нов филтър на Google позволява да организирате приложенията по-добре и да имате повече контрол върху съдържанието на раздела My apps & games.

Инсталираните приложения и ъпдейти вече са отделени и разделът позволява да подредите съдържанието по азбучен ред, размер, последен ъпдейт и – най-важното – по това кога за последно сте ползвали дадено приложение или игра. Ако установите, че имате програми, които не сте пускали от дълго време, може веднага да се отървете от тях.

Подобрен е и процесът по ъпдейти на приложенията – сега трябва да чукнете само веднъж, за да актуализирате версията, докато преди се налагаше да посетите страницата на всяко приложение в Play Store. Самият интерфейс също е по-компактен, така че да не се налага да превъртате твърде надолу, за да стигнете до търсеното приложение.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за