Норвежка музикална група засне клип по своя песен само с Lumia 920

3
23

Продажбите на серията Lumia през последното отчетно тримесечие не са особено впечатляващи. Те са 4.4 милиона, а за част от тях е отговорен моделът Lumia 920, който обаче може да се похвали с изключителните възможности на камерата си. Смартфонът на Nokia вади отличен образ при правене на видео и снимки в екстремни условия, при ниска осветеност. Той има и доста прилична оптична стабилизация, която компенсира трептенето от ръцете на потребителите. Именно чрез Lumia 920 е бил заснет цял музикален клип на норвежки изпълнители, съобщи Phonearena.com.

Инициативата е на Andyax Productions, а самото музикално видео е заснето, редактирано и публикувано само в рамките на 24 часа. Резултатите са доста добри, въпреки че на места си личат недостатъците на мобилните телефони. Музикантите, които могат да бъдат видени в клипа са от група, която още няма име, но вече разполага с богат репертоар и собствено студио.

Lumia 920 предлага снимане с пълна HD резолюция, но има някои подробности, с които потребителите трябва да се съобразяват когато снимат. Телефонът използва технологията PureView и не се нуждае от силно осветление. Това позволява по-артистична игра със светлините и постигане на професионални ефекти. Оптиката е Carl Zeiss, което допълнително помага да се постигне по-добър образ.

Самият клип, както и подробности за създаването му можете да видите по-долу.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари