Някои от функциите на Samsung Galaxy S20 ще дебютират на S10 серията

0
916

Новите Samsung Galaxy S20 телефони разполагат с много нови функционалности, но това не означава, че предишното поколение остава на сухо. В идните седмици корейската компания ще пусне нов ъпдейт за Android системата на S10 и Note 10 устройствата.

То ще донесе опцията Single Take, използваща машинно обучение да прави едновременни снимки от всички оптични сензори и да избира най-подходящата. Телефонът ще снима колкото се може повече снимки и видеа в рамките на 10 секунди и ще ви предостави широк избор от вариации на точния момент. Благодарение на изкуствения интелект телефонът избира най-добрата снимка (функция, отдавна достъпна на Pixel телефоните).

Промяна ще претърпи и Night Mode режимът за снимане при слаба осветеност, като към него ще е прикачена и опцията Night Hyperlapse за видео. Възможността S20 да предлага специални фотофилтри също ще бъде достъпна, както и настройките от Pro Video.

Чрез Clean View и Quick Crop ще можете да групирате подобни снимки автоматично, както и да правите лесно изрязване на областта от изображението, където сте увеличили. Чрез Quick Share се въвеждат нови възможности за споделяне на файлове към близките мобилни устройства. Music Share пък ще ви позволи да се свързвате с Bluetooth аудио говорител дори и вече да е предварително свързан.

Все още няма конкретна дата на излизане на новия ъпдейт (той най-вероятно ще се инсталира постепенно).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари