Операционната система EMUI 9.0, базирана на Android 9 Pie, вече е налична за HONOR 8X

4
889
Новата система осигурява по-интелигентно, лесно и бързо потребителско изживяване

EMUI 9.0, новата версия на потребителския интерфейс на HONOR и Huawei, ще бъде налична за HONOR 8X, стартирайки от средата на този месец. Притежателите на смартфона ще получават ексклузивни HOTA ъпдейти от 18 март до 11 април. EMUI 9.0, базирана на Android 9 Pie, предлага топ иновации, които ще осигурят по-интелигентна и опростена операционна система.

Тези иновации значително ще подобрят потребителското изживяване, включително сигурността на информацията, функциите с изкуствен интелект (AI), управлението и функционалностите на устройството.

Една от основните промени, заложени в EMUI 9.0, е иновативната функция Password Vault, която предлага по-голяма сигурност при съхранението на потребителските данни и пароли.

Също така актуализацията прави AI по-достъпен за потребителите на HiVision – асистент за пътуване, пазаруване и превод, задвижван от AR. Обновената операционна система въвежда и безжично проектиране, което осигурява изживяване, подобно на десктоп преживяването, когато устройството е свързано безжично с телевизор или монитор*. По този начин потребителите могат да разглеждат презентации, снимки, видеоклипове или да играят електронни игри на проектиран голям екран директно от устройството си.

Повече функционалности, повече забавления

Като цяло EMUI 9.0 е проектирана като лека операционнa система, която прави устройството по-бързо и лесно за използване. Новата версия увеличава цялостната оперативна производителност с 12,9% и драстично съкращава времето за стартиране на приложенията. Освен това операционната система намалява броя на EMUI елементите в настройките с 10%, което значително улеснява използването на устройството. Друга ключова характеристика на EMUI 9.0 е естественият UX дизайн, който осигурява последователност при оформлението на интерфейса, съчетано с минималистичен стил, вдъхновен от природата.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
МирославРусиЗлипи Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мирослав
Мирослав

В 9 pie на Huawei, адски ме кефи прелистването на началният екран „От дълбочина“.

Това е Баце, мега яко!

Злипи
Злипи

Здравейте. Вече получих EMUI9 на моя 8Х преди 2дни. Още го разучавам и свиквам, но засега се държи добре.

Руси
Руси

Аз чакам за honor 9, по високите модели би трябвало да се упдейтват първи, ама на… Китайска работа.

Мирослав
Мирослав

Зависи от страната, оператора и модела. За p20 бяха казали, че ще излезе преди p20 pro. Не знам дали така стана, но моделите, които могат да го поддържат ще го получат.