Освен с уникален дизайн, новият Motorola Razr идва и с уникална кутия

3
2084

Сгъваемите смартфони като Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X колкото и да са интересни, толкова са и заобиколени от клишираните и банални елементи, които използват всички производителите на смартфони днес. Но точно когато изглежда, че сме на ръба на отегчението от едни и същи, повтарящи се безкрайно тенденции, ето че първият сгъваем телефон на Motorola, възроденият Motorola Razr, има с какво да ни разведри. Той идва със сгъваем екран, иновативна панта и персонализирана версия на Android, разработена специално за смартфоните от сериите Moto на Motorola. Това наистина е модел на ниво 2019 г. От сега предусещаме, че дизайнът има потенциала да се превърне в емблематичен и несъмнено е един от най-иновативните телефони, които видяхме тази година (а ако трябва да сме честни и предишните години). И за да допълнят цялостното освежаване на всичко, Motorola прави кутията на Razr също толкова уникална.

За разлика от кутиите, за които ако кажем, че наподобяват ковчег, няма да е твърде силно сравнение, в които сме свикнали да идват опаковани дори флагманските модели, при които очакваме оригиналност, като iPhone 11 или Samsung Galaxy Note 10, Razr идва в изправено състояние в кутията, а не легнал, като от своя страна е покрит от прозрачен капак, който ви позволява да видите телефона, преди да го отворите. Кутията прилича на малка мелничка за кафе. Горната половина се повдига, за да разкрие цялото величие и очарователност на телефона, сгушен под ъгъл в горната част.

Кутията не е просто кутия

Идеята е да можете да използвате дъното на кутията на Razr като стойка, в която телефонът удобно да ляга, когато имате нужда да го използвате без ръце – при гледане на видео или друго мултимедийно съдържание например. Страните на основата са изпъстрени с малки дупки, изграждащи своеобразна решетка на високоговорителите, така че звукът се усилва допълнително, когато слушате музика. Това показва, че кутията, с която заводски идва телефона, не е просто опаковка – тя е и стойка. Наистина, няма възможности да зарежда телефона, докато той стои в нея или да усилва музиката до нивото на самостоятелен външен Bluetooth високоговорител, но определено може да направи използването на устройството ви, по-приятно. Освен удоволствието от отварянето и завъртането на самия телефон, кутията със сигурност ще изненада късметлиите купувачи, когато я видят за първи път.

Освен самият Motorola Razr, при отварянето на кутията, в комплекта ще откриете:
  • Razr слушалки с USB-C конектор
  • Калъф за аксесоари, който се удвоявана като чанта за носене на телефона
  • Стенно зарядно устройство адаптер TurboPower
  • USB – C кабел
  • Жак за слушалки преходник към USB-C адаптер
  • Печатни ръководства и инструкции

Повече за уникалността на Motorola Razr, може да видите тук.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Тез американски боклуци да ги купува тоз дето пише статията

Iliyan
Iliyan

Не са американски, а китайски. Леново е собственик на Моторола

Палуестиниец
Палуестиниец

Сега заради една кутия човек да си купува телефон ?!