Осем модела смартфони на Huawei получават глобалната бета версия EMUI 10 Global

3
12896

Преди известно време Huawei представи в Китай бета версията на своя фирмен потребителски интерфейс EMUI 10 за няколко модела свои смартфони. Сега е готова и глобалната версия на фърмуера и от началото на този месец притежателите на осем модела смартфони на Huawei могат да се изследват новите възможности и особености на фирмения интерфейс.

Обновени ще бъдат следните модели смартфони на Huawei:

  1. Huawei Mate 20
  2. Mate 20 Pro
  3. Mate 20 Lite
  4. Mate 20X
  5. Huawei P30 Lite
  6. Huawei Nova 5T
  7. Huawei P Smart 2019
  8. P Smart+ 2019

Ако притежавате някои от изброените по-горе смартфони на Huawei, то можете да инсталирате глобалната бета версия на EMUI 10. Необходимият фърмуер може да бъде намерен в официалния сайт на китайския технологичен гигант. Преди да бъде изтеглен ъпдейта е необходимо да с инсталира фирменото приложение Huawei Beta.

Основната разлика на EMUI 10 интерфейса от предишните версии на фърмуера е активното използване на невронни мрежи, чрез които осезателно е намалено времето на реакция на операционната система, оптимизирани са всички програмни процеси и е увеличена скоростта на работа на цялата система. Обновен е и дизайнът на операционната система.

Сериозен акцент е поставен и върху функцията Always on Display. Подобрено е управлението с помощта на жестове и е въведена глобална тъмна тема. Обновена е и работата с камерите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари