Основната особеност на новия iPhone ще се появи по-рано в Xiaomi Mi Mix 2

4
1981

Както вече многократно бе съобщено от различни източници, през септември компанията Xiaomi ще анонсира второто си поколение смартфон Mi Mix. Ако не следите света на Android, то тогава спомнете си, че представеният през миналата година смартфон-прототип се превърна в истинска сензация: дизайнът на Philippe Starck, почти безрамков дисплей, костна проводимост вместо ушен говорител и много други. Тази година Xiaomi с думите „можем да повторим“ отново иска да ни изненада с нещо красиво. И изглежда вече знаем с какво.

В китайската социална мрежа Weibo се появи скрийншот на новата операционна система MIUI 9 и по-точно на нейния обновен екран за заключване. В долната част на екрана можете да видите силует на главата на човек, което веднага дава повод да се предположи: следващото поколение иновативен смартфон на Xiaomi ще получи функция за 3D-разпознаване на лицето на потребителя.

С други думи, ако информацията се потвърди, то този път китайците може би за няколко дни, но все пак ще изпреварят Apple, която трябваше да интегрира подобна функция в своя юбилеен iPhone.

Не можем да не се радваме на Xiaomi, която съвсем скоро ще се избави от репутацията на компания, нагло копираща Apple.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
stoksak47 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ak47
ak47

със тези нови технологии те вкарват яко в джаза..

stoks
stoks

Няма джаз,няма тинтири- минтири! От самото/!/ начало и до ден ден днешен,даже пиша от него,ползвам Mi Mix..С една дума- безгрешен.
И Mix2 ще е зашеметяващ.Който иска да злобее и да чеше език,негово право!!!

ak47
ak47

спор няма Mi Mix е уникално телефонче, говоря за друго.

stoks
stoks

Може и да не съм разбрал!Който разполага с средства,да го взима!!!Да,падна ми 749 $/беше в самото начало/..Но и MIX 2- няма никак да го бавя..За кеф компромис не правя..