Популярното списание Consumer Reports, което е специализирано в прегледите на потребителска техника, публикува пълно ревю и резултати от тестовете на iPhone Xs и Xs Max. Според изданието, най-забележимото подобрение във флагманските смартфони на Apple е времето за тяхната автономна работа.

Подобренията в камерата всъщност са наречени „козметични“. Въпреки високата оценка, iPhone Xs, по версия на Consumer Reports, не може да заобиколи популярността на Galaxy Note 9.

От гледна точка на автономността, Consumer Reports забелязва несъответствие с авторитетното издание Tom ‘ s Guide. Паспортното подобрение на автономното време с 30 и 90 минути съответно за iPhone Xs и iPhone Xs Max, не бе потвърдено от Tom ‘ s Guide. И тук при Consumer Reports всичко е противоположно.

„В нашия тест на iPhone Xs работи 24,5 часа. iPhone Xs Max демонстрира автономност на ниво 26 часа. Това е сериозно подобрение, ако обърнем внимание на факта, че iPhone X може да се похвали само с автономност от 19,5 часа“.

Сред очевидните недостатъци, редакцията посочва твърде бавното зареждане. По този показател, Apple очевидно отстъпва на конкурентите. 5-ватовият комплектен адаптер — това е слабото място на iPhone Xs и Xs Max.

За пълното зареждане на iPhone Xs са необходими 195 минути. За iPhone Xs Max този показател е 210 минути. На Note 9 (виж ревюто) пък са му необходими 105 минути за максималното запълване капацитета на батерията.

Consumer Reports припомня, че един от важните моменти, които трябва да се вземат предвид при закупуването на iPhone Xs и Xs Max – това е задължителния избор на защитен калъф. Общата оценка на флагманите от Apple — 82 точки. При Galaxy Note 9, тази цифра е 83, а за Samsung Galaxy S9 — 81.

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари