Популярното списание Consumer Reports, което е специализирано в прегледите на потребителска техника, публикува пълно ревю и резултати от тестовете на iPhone Xs и Xs Max. Според изданието, най-забележимото подобрение във флагманските смартфони на Apple е времето за тяхната автономна работа.

Подобренията в камерата всъщност са наречени „козметични“. Въпреки високата оценка, iPhone Xs, по версия на Consumer Reports, не може да заобиколи популярността на Galaxy Note 9.

От гледна точка на автономността, Consumer Reports забелязва несъответствие с авторитетното издание Tom ‘ s Guide. Паспортното подобрение на автономното време с 30 и 90 минути съответно за iPhone Xs и iPhone Xs Max, не бе потвърдено от Tom ‘ s Guide. И тук при Consumer Reports всичко е противоположно.

„В нашия тест на iPhone Xs работи 24,5 часа. iPhone Xs Max демонстрира автономност на ниво 26 часа. Това е сериозно подобрение, ако обърнем внимание на факта, че iPhone X може да се похвали само с автономност от 19,5 часа“.

Сред очевидните недостатъци, редакцията посочва твърде бавното зареждане. По този показател, Apple очевидно отстъпва на конкурентите. 5-ватовият комплектен адаптер — това е слабото място на iPhone Xs и Xs Max.

За пълното зареждане на iPhone Xs са необходими 195 минути. За iPhone Xs Max този показател е 210 минути. На Note 9 (виж ревюто) пък са му необходими 105 минути за максималното запълване капацитета на батерията.

Consumer Reports припомня, че един от важните моменти, които трябва да се вземат предвид при закупуването на iPhone Xs и Xs Max – това е задължителния избор на защитен калъф. Общата оценка на флагманите от Apple — 82 точки. При Galaxy Note 9, тази цифра е 83, а за Samsung Galaxy S9 — 81.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мирослав
Мирослав

Значи сега се увеличава издръжливостта на фенерчето.

Последния самурай
Последния самурай

А това значи ли , че вече няма да срещам собственици на аЙшити , дето да питат за свободен контакт да си ги зареждат?

don
don

3 бона за батерия.. яко.

Мeтоди Даmяноf
Мeтоди Даmяноf

Основните му недостатъци, които бяха изброени, са:
1. Проблеми със зареждането;
2. Проблеми с мобилния интернет и Wi-Fi;
3. Проблеми с предната камера;
4. Проблеми с дисплея.

ashu
ashu

какво има да се хвалят с батерии,които не се зареждат ?

Мирослав
Мирослав

Соnѕumеr Rероrtѕ пpипoмня, чe eдин oт вaжнитe мoмeнти, ĸoитo тpябвa дa ce взeмaт пpeдвид пpи зaĸyпyвaнeтo нa іРhоnе Хѕ и Хѕ Мах – тoвa e зaдължитeлния избop нa зaщитeн кAЛЪФ.

Ето защо трябва да си купите iPhone, заради калъфа. И сега ще ни вкарат в калъфките! Ха ха ха голям майтап, но по-голям е, че все още има будали!