Отново палят базовите 5G станции, но сега в Нова Зеландия

13
1647

Вандалите отново започнаха да унищожават 5G базовите станции, понеже ги считат за виновници в разпространението на новия коронавирус. Логика в тези действия не може да се търси, понеже логика в това няма. След европейските страни, където започнаха да палят 5G станциите, в Нова Зеландия се случва същото.

През изтеклата една седмица в тази страна са унищожени 17 базови 5G станции. Това води до загуба на връзката и хората, които имат нужда от бърза помощ, просто не могат да я извикат.

Специалистът Мартин Гладхил, който от тридесет години изучава и работи в сферата на електромагнитните излъчвания, уверява че 5G няма никаква връзка с новия коронавирус и не оказва отрицателно влияние върху здравето на човека. Според него, излъчването на мобилните мрежи от пето поколение не се различава от другите радиовълни на телевизията и радиото.

Световната здравна организация заяви, че няма каквито и да било доказателства, които да показват връзката между 5G мрежите с влошаване здравето на хората, още по-малко с разпространението на новия коронавирус.

Полицията на Нова Зеландия е арестувала един заподозрян в паленето на 5G станции.

Това е една нова конспиративна теория, според която, там където бъде изградена 5G базова станция, веднага се появява огнище на COVID-19. Посочват се примери с китайския град Ухан, с Иран и Япония.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари