Официален анонс на сгъваемия смартфон Royole FlexPai 2

0
574

Китайската компания Rouyu Technology представи гъвкавия смартфон със сгъваем екран FlexPai от второ поколение. Новото мобилно устройство има значително подобрени технически характеристики.

В Royole FlexPai 2 се използва гъвкавия екран Cicada Wing от трето поколение, който предлага 50% по-висока яркост, подобрени ъгли на виждане и издържа 200 000 цикъла на сгъване и разгъване.

В разгънат вид размерът на диагонала на екрана на новия мобилен телефон е 7,8 инча при съотношение на страните 4:3. Ако на този дисплей бъде пуснат филм с кинематографския стандарт 21:9, то ефективният диагонал на екрана е 6,78 инча. При филмите от този вид качеството на изображението на се променя, независимо от ъгъла на завъртане на устройството.

Хардуерът на този телефон е много добър. В новия Royole FlexPai 2 се използва системата върху чипа Snapdragon 865 с интегриран 5G модул. Използва се LPDDR5 оперативна памет, UFS 3.0 флаш диск, четворна камера с висока резолюция и стерео говорители. Производителят засега не съобщава колко оперативна и вградена памет има новият мобилен телефон и какъв е капацитетът на неговата акумулаторна батерия.

Компанията Royole Technology възнамерява да стартира продажбите на сгъваемия FlexPai 2 през второто тримесечие на тази година. В анонса цената не е обявена, но можем да очакваме нещо от порядъка на 1500-2000 американски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за