fbpx
0 C
София

Официалното представяне на Windows Phone 8 ще се състои в Лондон

Най-четени

Мобилната операционна система Windows Phone 8 трябва да излезе официално на 25 октомври. Вече е ясно, че това ще се случи на специално медийно събитие не къде да е, а в Лондон. Традиционният домакин на този вид събития беше Сан Франциско, но ръководството на Microsoft този път е предпочело да се довери на английската столица, съобщи Neowin.

По време на събитието ще бъдат представени телефони на Nokia и HTC, които работят под Windows Phone 8. Чрез тях ще бъдат показани основните новости в операционната система. Сред участващите смартфони ще са моделите Nokia Lumia 920, HTC Windows Phone 8X и Samsung ATIV S.

В Сан Франциско също ще има представяне на Windows Phone 8, но то е предвидено чак за 29 октомври. Тогава вероятно ще видим и официалния пакет с инструменти за разработчици, който към момента се пази в тайна.

Първите продажби на смартфони с новата мобилна ОС би трябвало да стартират през следващия месец.

На 25 октомври в Ню Йорк ще бъде представянето на Windows 8, тъй че краят на месеца определено е наситен с важни събития за редмъндската компания, която в рамките на няколко дни ще разкрие много от тайните си. Новините ще бъдат интересни както за потребителите, така и за конкурентите, които ще могат да сверят часовниците си.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини