Официално: дисплеят на Vivo NEX 3 ще заема 99,6% от площта на предния панел

0
970

Анонсът на смартфона Vivo NEX 3 е обявен за 16 септември тази година, а преди това събитие компанията редовно публикува информация за някои от по-характерните особености на мобилното устройство. Досега се знаеше, че Vivo NEX 3 ще има силно извит дисплей, а днес продуктовият мениджър на Vivo Ли Сян (Li Xiang) потвърди слуховете, че екранът на този телефон ще заема рекордните 99,6% от площта на предния панел.

Според думите на топ мениджъра, процентът е пресметнат чрез стандартните методи, без каквито и да било хитрости. Дой добави, че Vivo NEX 3 има рекордно голяма площ на дисплея и този рекорд няма да бъде постигнат от нито един производител през следващите шест месеца.

Освен това, в уеб пространството се появиха реални снимки на новия Vivo NEX 3. Очевидно е, че дисплеят на смартфона е силно извит отляво и отдясно, като изобщо не се виждат страничните рамки. Горната и долната рамка също са много тънки. Като цяло смартфонът изглежда стабилен и впечатляващ.

Vivo NEX 3 е оборудван с 6,89-инчов AMOLED дисплей с резолюция Full HD+ и вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 855+, налични са 8 или 12 GB оперативна памет. Основната камера е тройна, с резолюция 64 МР + 13 МР + 13 МР. Резолюцията на предната камера е 16 МР. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4500 mAh.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за