Вчера Oppo обяви новите си модели F11 и F11 Pro, захранвани от чипсета Helio P70, но в каталога на компанията все още има една голяма празнина. Тя се отнася до актуалния флагман на Орро, който трябва да се появи скоро и сега вече знаем нещичко за модела.

Вицепрезидентът на Орро Шен Ирен потвърди в китайската социална мрежа Weibo, че въпросният топ модел ще се нарича Oppo Find Z. Както подобава на флагман, той ще ползва актуалния за годината чипсет Snadragon 855 и ще има относително голяма 4,065 mAh батерия. Най-важната функция обаче ще бъде при неговата камера, която ще поддържа 10x хибридно увеличение.

Финалната версия на флагмана ще има безрамков дисплей без прорез. Голямата батерия и фототехнологията означават, че Oppo Find Z най-вероятно няма да бъде толкова тънък, колкото някои други модели на пазара.

Ирен не даде повече информация за премиерната дата на смартфона, но се предполага, че това ще се случи през второто тримесечие на годината.

Орро използва изложението МWC 2019, за да разкрие именно новата си технология за мобилна фотография с 10-кратно оптично увеличение. Тогава компанията загатна, че през пролетта ще я видим в комерсиално достъпен модел, така че очевидно се касае за един и същ телефон.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари